Οροι εκμίσθωσης

 

Οχήματα:

Τα οχήματά μας είναι οργανομένα σε κατηγορίες, όπως βλέπετε στην φόρμα ενοικιάσεων. Κρατήσεις μπορούν να επιβεβαιωθούν μόνο μέσα σε μία κατηγορία. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε συγκεκριμένη μάρκα, μοντέλο ή χαρακτηριστικά αυτοκινήτου.

 

Επιπλέον οδηγός:

Μόνο το άτομο που υποδυκνείεται στο συμβόλαιο ενοικίασης επιτρέπεται να οδηγήσει το όχημα. Επιπλέον οδηγοί μπορούν να εγγραφούν στο συμβόλαιο για μία αμοιβή των 2.50 ευρώ την ημέρα ανά επιπλέον οδηγό (με 50 ευρώ μέγιστη χρέωση ανά οδηγό).

 

Ελάχιστη ηλικία:

Το ελάχιστο όριο ηλικίας για την οδήγηση αυτοκινήτου της εταιρείας autoGReece στην Ελλάδα είναι τα 23 έτη με δίπλωμα οδήγησης το οποίο να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 12 μήνες πριν. Για συγκεκριμένα αυτοκίνητα, η ελάχιστη ηλικία είναι 25 έτη με δίπλωμα οδήγησης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον 3 έτη πριν. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικοί κανονισμοί για εγκεκριμένους εταιρικούς οδηγούς. Παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες όταν κάνετε την κράτησή σας.

 

Διπλωμα οδήγησης:

Το δίπλωμα οδήγησης θα πρέπει να είναι Ελληνικό ή Ευρωπαϊκό (για τις χώρες Ε.Ε.) ή διεθνές για τις χώρες που δεν είναι μέλη της Ε.Ε. Το δίπλωμα οδήγησης πρέπει να συμμορφώνεται με τους Ελληνικούς κανονισμούς. Διεθνές δίπλωμα οδήγησης θα γίνεται δεκτό μόνο μαζί με το αρχικό εθνικό δίπλωμα οδήγησης.

 

Συμμόρφωση με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας:

Ως ενοικιαστής/οδηγός αυτοκινήτου της autoGReece, είστε υποχρεωμένος να τηρείτε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι θα επιβαρυνθείται με το κόστος κάθε παράβασης. Αν μας ζητηθεί από τις αρμόδιες αρχές, η autoGReece είναι υποχρεωμένη να αποκαλύψει την ταυτότητα του ενοικιαστή. Για να καλύψουμε το κόστος για τέτοιες διαδικασίες, χρεώνουμε τον ενοικιαστή μία διαχειριστική αμοιβή 25 ευρώ ανά συμβάν, ασχέτως από τον λόγο ή το πρόστιμο που επιβλήθηκε.

 

Τρόποι πληρωμής:

Δεχόμαστε τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: American Express, Diners Club, Visa και MasterCard. Για συγκεκριμένα αυτοκίνητα απαιτούμε 2 πιστωτικές κάρτες. Αν δεν διαθέτετε πιστωτική κάρτα, απαιτείται η καταβολή εγγύησης 500 ευρώ, η οποία θα σας επιστραφεί στο πέρας της μίσθωσης του αυτοκινήτου.
Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας ALPHA με ύψιστα μέτρα ασφαλείας. Η εταιρεία μας δεν εμπλέκεται στην ηλεκτρονική συναλλαγή σας με την Τράπεζα.

 

Αμοιβή υπηρεσίας:

Όλες οι παραλαβές/παραδόσεις αυτοκινήτων που δεν περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο μίσθωσης υπόκεινται σε επιπλέον χρέωση. Κατά τις ώρες λειτουργίας τον τόπων ενοικίασης, μπορούμε να παραδόσουμε και/ή να παραλάβουμε το όχημα σε/από οποιαδήποτε διεύθυνση στην περιοχή. Παρακαλούμε ζητήστε πληροφορίες για τυχόν επιπλέον χρέωση από τον σταθμό autoGReece.

 

Παράδοση / Παραλαβή:

Κατά τις ώρες λειτουργίας τον τόπων ενοικίασης, μπορούμε να παραδώσουμε και/ή να παραλάβουμε το όχημα σε/από οποιαδήποτε διεύθυνση στην περιοχή. Παρακαλούμε ζητήστε πληροφορίες για τυχόν επιπλέον χρέωση από τον σταθμό autoGReece.

 

Ώρες λειτουργίας σταθμών / επιστροφή οχήματος:

Κατά τις ώρες λειτουργίας των σταθμών ενοικίασης, τα οχήματα πρέπει να επιστρέφονται στο προσωπικό της autoGReece ή σε άτομα εξουσιοδοτημένα από την autoGReece για αυτό τον σκοπό. Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε το όχημα εκτός ωρών λειτουργίας, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να σας πούμε αν αυτό είναι εφικτό. Όλες οι επιστροφές οχημάτων στους τόπους ενοικίασης εκτός ωραρίου λειτουργίας επιβαρύνονται με 20 ευρώ. Η autoGReece δεν φέρει καμία ευθύνη για αντικείμενα που αφέθηκαν σε αυτοκίνητο που ενοικιάστηκε.

 

Ενοικιάσης μονής κατεύθυνσης:

Οι ενοικιάσεις μονής κατεύθυνσης μέσα στην Ελλάδα είναι εφικτές μόνο κατόπιν συμφωνίας, και με επιπλέον χρεώσεις.

RENT A VAN
Κλείσιμο (x)